Vill du följa med på vår resa och skapa en tryggare värld?

På SkimSafe designar, utvecklar och säljer vi innovativa produkter och tjänster som hjälper människor att känna sig trygga i sina vardag.

Vilka vi är

Vi leder utvecklingen inom säkerhet för konsumenter och blir ofta tillfrågade att delta i media och debatter i form av ämnesexperter. Det är några av anledningarna till att flera av de största butikskedjorna i världen har valt att samarbeta med oss och varför våra kunder uppskattar oss  så mycket.

Vem du är

Vi värdesätter lagspelare som vill göra skillnad. Du måste vara kund- och datafokuserad i dina beslut, allt handlar om att förstå våra kunder för att ta de rätta besluten.

Med ett innovativt och globalt fokus letar vi ständigt efter nya talanger inom alla områden. Om du inte hittar ett ledigt jobb som passar just dig, så får du gärna skriva till oss och berätta lite mer om dig själv. Vi letar ständigt efter personer som vill vara med på vår resa och skapa en tryggare värld.

Lediga jobb

Grundare

“Vi vill att du ska känna dig trygg i din vardag”

Våra värderingar

Entreprenörsskap

Vi utvecklar nya lösningar på nya problem. Viljan att ständigt utvecklas genomsyrar allt vi gör och vi vågar vara annorlunda. Vi drivs av innovation och vi vågar utmana beprövade lösningar.


Vår första produkt, SkimSafe® skyddskort, skyddar mot trådlösa kortbedrägerier. Vi jobbar just nu på att lösa morgondagens problem.

Passionerade

Vi brinner för att hjälpa människor till en tryggare vardag. Vi värdesätter engagerade lagspelare och vi uppmuntrar personlig utveckling. Vi har alla olika bakgrund och kompetenser, men vi har ett gemensamt mål – att skapa en tryggare vardag.


Vårt team gör sitt yttersta för att leverera de bästa lösningarna till morgondagens problem.

Ledarskap

Vi är stolta över att vara vägledande inom säkerhet för konsumenter. Vårt team gör sitt yttersta för att tillgodose våra kunders behov och vi gör alltid vårt allra bästa.


Våra brand ambassadors har besökt över 200 butiker och gett dem support för att skapa den bästa kundupplevelsen.

Kunden i fokus

Vi är kundfokuserade och vår verksamhet drivs därefter. Det är våra kunder som i slutändan avgör vilka beslut vi ska fatta. Vi erbjuder en ärlig, proaktiv och hängiven kundsupport.


Vi är stolta över att våra kunder uppskattar vad vi gör, och att vi har ett Net Promotor Score på 75%. Vår kundtjänst är redo att besvara dina frågor dygnet runt.

Meny