Laddar

Vänligen vänta

Något gick fel
Ett fel har uppstått

Kontakta oss på 08-15 51 53 eller info@skimsafe.se för vidare assistans


Försök igen

Vänta...

SkimSafe grundades med ett mål: att du ska vara trygg i din vardag

Låt oss vara ärliga…

I en perfekt värld skulle du inte behöva oss. Ingen skulle hacka dina konton på sociala medier, lura av dig pengar med hjälp av ditt BankID, skimma dina betalkort när du är ute på söndagspromenad, eller nätmobba dina barn.

I en perfekt värld skulle vi inte behöva varna dig när någon fått tag på dina lösenord, bankkortsuppgifter eller när det skickas bluff-SMS från din ”bank”.

Och du skulle inte behöva oss för att hjälpa dig återfå kontrollen över ditt digitala liv, få tillbaka pengarna som stulits eller få mobbarna att sluta dela elaka bilder på dina barn.

Tyvärr lever vi inte i en perfekt värld.

Men som medlem hos SkimSafe kan du känna dig trygg med att du har marknadens mest kompletta skydd mot digitala bedrägerier och att vi alltid backar dig. Hos oss får du en kunnig säkerhetsexpert, en omtänksam vän och en jurist – allt i samma tjänst. Vi finns där för dig, dygnet runt.

Sedan starten 2017 har vi skyddat över 400 000 personer, något vi är väldigt stolta över

Våra värderingar

Trygg – Kunnig – Vänlig

Trygg

I en digitaliserad, ständigt föränderlig värld – är vi de vaksamma vakterna som skyddar din integritet online. Alltid redo att kliva in, varnar vi dig innan något händer. Men om det gör det kommer vi att kompromisslöst försvara dig.

Kunnig

Med vår djupa expertis är vi säkra på vår förmåga att hjälpa dig med din digitala säkerhet. Vi är människorna du kan lita på för att veta exakt vad du ska göra. Så bara luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet.

Vänlig

Säkerhet online kan vara svår att förstå, men vi kommer alltid att göra det tydligt och lätt att förstå. Med vår omtänksamma kundtjänst kan du låta dina bekymmer försvinna