Laddar

Vänligen vänta

Något gick fel
Något gick fel

Vi har blivit notifierade om problemet.


Kontakta oss

Var trygg i din vardag

Vi utvecklar innovativa produkter och tjänster som gör att du kan vara trygg i din vardag.

Auktoriserade återförsäljare

Vi samarbetar med några av världens största butikskedjor

Kvalitetskontroll

Noggranna tester säkerställer att vi ligger steget före tjuvarna. Alla våra produkter är noggrant testade och CE-godkända.

Hållbarhet

Vi bidrar till en tryggare vardag, samtidigt som vi jobbar hållbart

Minimerar miljöavtrycket

Vi maximerar användningen av förnybart och återvunnet material i vår produktion, för att säkerställa att vi minimerar vårt miljöavtryck.

Deltagare i WEEE-direktivet

Vi är en del av WEEE-directivet (Waste Electrical and Electronic Equipment Directive) vilket syftar till att maximera återanvändning och återvinning våra använda produkter.

Minimerar koldioxidavtrycket

Vi strävar kontinuerligt efter att minska vårt koldioxidavtryck genom att effektivisera de olika stegen i vår produktionskedja.

REACH-förordningen

Vi följer REACH-förordningen i alla steg i vår produktion för att skydda människors hälsa och miljö.

Regelbundna inspektioner

För att säkerställa en hög standard gällande arbetsvillkor, säkerhet och hälsa för alla i vår tillverkningskedja så utför vi regelbundet inspektioner hos våra tillverkningspartners. Vi samarbetar med oberoende inspektörer i tredje part som följer revisionsmetodiken SMETA.

Stödjer ‘Hand in Hand’

Vi stödjer den ideella organisationen ‘Hand in Hand’ som arbetar med att bekämpa fattigdom på ett långsiktigt och hållbart sätt genom att utbilda människor i entreprenörskap.

Våra värderingar

Entreprenörskap

Vi utvecklar nya lösningar på nya problem. Viljan att ständigt utvecklas genomsyrar allt vi gör och vi vågar vara annorlunda. Vi drivs av innovation och vi vågar utmana beprövade lösningar.


Vår första produkt, SkimSafe® skyddskort, skyddar mot trådlösa kortbedrägerier. Vi jobbar just nu på att lösa morgondagens problem.

Passionerade

Vi brinner för att hjälpa människor till en tryggare vardag. Vi värdesätter engagerade lagspelare och vi uppmuntrar personlig utveckling. Vi har alla olika bakgrund och kompetenser, men vi har ett gemensamt mål – att skapa en tryggare vardag.


Vårt team gör sitt yttersta för att leverera de bästa lösningarna till morgondagens problem.

Ledarskap

Vi är stolta över att vara vägledande inom säkerhet för konsumenter. Vårt team gör sitt yttersta för att tillgodose våra kunders behov och vi gör alltid vårt allra bästa.


Våra brand ambassadors har besökt över 200 butiker och gett dem support för att skapa den bästa kundupplevelsen.

Kunden i fokus

Vi är kundfokuserade och vår verksamhet drivs därefter. Det är våra kunder som i slutändan avgör vilka beslut vi ska fatta. Vi erbjuder en ärlig, proaktiv och hängiven kundsupport.


Vi är stolta över att våra kunder uppskattar vad vi gör, och att vi har ett Net Promotor Score på 75%. Vår kundtjänst är redo att besvara dina frågor dygnet runt.