Laddar

Vänligen vänta

Något gick fel
Ett fel har uppstått

Kontakta oss på 08-15 51 53 eller info@skimsafe.se för vidare assistans


Försök igen

Vänta...

Ditt skydd med SkimSafe Online

En identitetsstöld kan drabba vem som helst oavsett ålder, kön eller utbildning. Följderna kan vara ödesdigra och även om det går att reparera delar av skadan, kan den som drabbas få leva med konsekvenserna för resten av livet. Enligt Polisen är det avgörande att agera så tidigt som möjligt i samband med ID-kapning. Med ett proaktivt skydd blir du uppmärksammad på misstänkt aktivitet i tid och kan förhindra att dina personliga uppgifter utnyttjas av kriminella. Grattis till ett bra val!

Vad ingår i mitt SkimSafe Online?

 • Bevakning av personnummer mot myndighetsregister, telefonoperatörer samt kreditupplysningsföretagen CreditSafe och Bisnode
 • Bevakning av personnummer, betalkort, identitetshandlingar och e-postadresser på internet och Dark Web
 • SMS-larm 24/7
 • Rådgivning, assistans och stöd vid bedrägerifrågor
 • Hjälp att bestrida bluffakturor och felaktiga eller bedrägliga kortköp
 • Hjälp vid kapade digitala konton t.ex. Facebook och Instagram
 • Skydd vid näthat och kränkningar på internet
 • Upp till 20 timmars kostnadsfri juridisk rådgivning

Skimsafe gör det svåra enkelt

Fundera över hur mycket av våra liv som sköts via våra smarta telefoner och det faktum att majoriteten av vår personliga information finns ett knapptryck bort på nätet. Vad skulle hända om någon annan fick tillgång till dessa utan att du kände till det?

Att själv hålla reda på om, eller var, ens personuppgifter förekommer på Internet och Dark Web är en uppgift de flesta av oss varken har tid eller möjlighet till. Det är här vi kommer in i bilden! Med ett proaktivt ID-skydd från SkimSafe Online kan du ligga steget före de kriminella utan att lyfta ett finger. Vi gör allt jobb åt dig.

Hur fungerar det egentligen?

24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året bevakar vi dina personliga uppgifter hos myndigheter, kreditupplysningsföretag, telefonoperatörer samt på Internet och Darkweb. Med hjälp av avancerad teknik insamlas, identifieras och utvärderas oavbrutet enorma mängder data för att upptäcka om dina personliga uppgifter är involverade i misstänkt aktivitet. Datan analyseras för att bedöma sammanhanget där informationen förekommer samt på vilken nivå det eventuella hotet befinner sig.

 1. Du registrerar dina uppgifter för bevakning. All data lagras krypterad.
 2. Dina uppgifter bevakas kontinuerligt efter nya läckor och misstänkt aktivitet.
 3. Om ett hot upptäcks meddelas du omedelbart via sms och mejl så att ett bedrägeriförsök kan stoppas i tid.

Som ett digitalt brandalarm

Du kan jämföra ett proaktivt ID-skydd med ett digitalt brandalarm som finns där för att upptäcka brandrök innan hela huset står i lågor. När faran är framme aktiveras larmet omedelbart och varnar dig. Våra erfarna bedrägeriexperter hanterar dagligen bedrägeriärenden och finns alltid här för att svara på dina frågor. Ett proaktivt skydd är att ta riskerna med ID-kapning på allvar och sätta sin egen trygghet i första rummet.

Känn dig trygg med att du har valt Sveriges mest omfattande skydd mot ID-kapning och digitala bedrägerier. Du når oss enklast på info@skimsafe.se men om du misstänker bedrägeri så ring 08-15 51 53.