Laddar

Vänligen vänta

Något gick fel
Ett fel har uppstått

Kontakta oss på 08-15 51 53 eller info@skimsafe.se för vidare assistans


Försök igen

Vänta...

Vi uppdaterar SkimSafe Online!

Vi har uppdaterat Skimsafe Online. Det innebär bland annat att vi kommer kunna bevaka ännu fler källor på nätet och Darkweb, vilket ökar tryggheten för alla våra användare. Här har vi samlat några viktiga frågor och svar om uppdateringen.

Varför har ni uppdaterat tjänsten?

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och bredda vår tjänst. Som ett steg i detta arbete har vi genomfört en uppdatering av tjänsten. En av de viktigaste nyheterna i och med uppdateringen är att vi kan söka igenom ännu fler källor på internet och Dark Web. Det innebär att vår bevakning blivit ännu bättre och ökar tryggheten för alla våra medlemmar.

Behöver jag lägga till bevakningsobjekt på nytt?

I och med uppdateringen av tjänsten har vissa av våra system genomgått en teknisk uppgradering. Av säkerhetsskäl och GDPR-regler har känsliga uppgifter inte överförts automatiskt till det nya bevakningssystemet. Därför kan du på nytt behöva lägga till vissa av de uppgifter som du tidigare haft under bevakning.

Hur kontrollerar jag mina bevakningsobjekt?

För att kontrollera dina bevakningsobjekt loggar du in här: www.skimsafe.se/logga-in. När du loggar in kommer du direkt kunna se vilka uppgifter som finns tillagda under Mina bevakningar. För att lägga till fler uppgifter klickar du på den blåa knappen ”Lägg till nytt bevakningsobjekt”.

Vad har hänt med mina tidigare uppgifter och finns dom sparade någonstans?

De uppgifter som inte har överförts till den nya bevakningen har raderats i enlighet med GDPR-regler. De finns inte sparade någonstans i våra system. Alla uppgifter du lägger till för bevakning på nytt sparas krypterat och i enlighet med de stränga krav och regler vi förhåller oss till via PCI-DSS säkerhetsstandard.

Kommer skyddet kosta mer för mig nu?

Nej, uppdateringen av tjänsten påverkar inte din månadskostnad, eller andra villkor för tjänsten.