Laddar

Vänligen vänta

Något gick fel
Ett fel har uppstått

Kontakta oss på 08-15 51 53 eller info@skimsafe.se för vidare assistans


Försök igen

Vänta...

Köpvillkor – SkimSafe-kortet

Beställning

Beställning av SkimSafe skyddskort görs via vår hemsida. Om du har frågor kring hur du beställer är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på tel 08-15 51 53 eller epost info@skimsafe.se. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor. Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit.

Frakt och retur

Våra produkter levereras direkt till din brevlåda inom 3 arbetsdagar. Du behöver inte gå till posten och hämta ut ett paket.

Du kan returnera ditt köp inom 14 dagar från och med att du mottagit din order. Om du vill returnera din order skickar du ett mail till info@skimsafe.se. Vi kommer sedan att svara dig med instruktioner om hur du ska returnera din produkt/dina produkter till oss. Vi svarar normalt inom 24 timmar på arbetsdagar. Du är själv ansvarig för fraktkostnader såvida inte produkten är defekt. Vi återbetalar hela köpeskillingen inom 7 dagar efter att vi fått tillbaka din order. Om du vill ångra ditt köp måste produkten/produkterna eller förpackningen vara i oskadat skick så att vi kan sälja dem på nytt.

Livslängd och garanti

SkimSafe-kortet har en förväntad livslängd på 5 år och vi erbjuder 24 månaders garanti mot fabrikationsfel. Om din produkt innehåller ett fabrikationsfel ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny produkt. Vi kan inte garantera att en innehavare av SkimSafe-kortet inte råkar ut för skimning. SkimSafe-kortet skyddar till exempel inte mot skimning via kortläsare på bensinstationer, i bankomater eller i kortterminaler i butiker.

Företaget samarbetar endast med partners som behandlar personuppgifter inom EU/EES eller med företag som upprätthåller samma skyddsnivå som inom EU/EES genom att t.ex. ha anslutit sig till den s.k. Privacy Shield överenskommelsen mellan EU och USA.

Denna policy uppdaterades senast 2020-06-25

Såhär kontaktar du oss

Du välkommen att kontakta oss på:

SkimSafe AB
Surbrunnsgatan 32
113 48 Stockholm
info@skimsafe.se
08-15 51 53

SkimSafe AB är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 559082-8645.