Laddar

Vänligen vänta

Något gick fel
Ett fel har uppstått

Kontakta oss på 08-15 51 53 eller info@skimsafe.se för vidare assistans


Försök igen

Vänta...

<< Tillbaka till Köpvillkor

Köpvillkor – SkimSafe Online

SkimSafe Online innehåller ett antal tjänster och försäkringar för privatpersoner och familjer i syfte att minimera skadliga effekter av oegentligheter och/eller oönskade händelser på internet, e-handel, felaktig användning av dina personuppgifter och dylikt.

Tjänstens giltighet

Tjänsten börjar gälla dagen efter att du mottagit din orderbekräftelse via e-post. Rätten till assistans och ersättning förutsätter att du registrerat dina personliga uppgifter för bevakning i SkimSafes system samt hört av dig till SkimSafe för assistans. SkimSafe ansvarar endast för skada genom händelse som inträffar under Abonnemangsperioden.

Betalning

Betalning för Tjänsten sker varje månad med det betalsätt du valde när du beställde Tjänsten.

Uppsägning av tjänsten

Om du inte önskar att fortsätta använda Tjänsten ska du meddela SkimSafe detta genom att
anmäla din uppsägning via formuläret Anmälan om uppsägning.

Uppsägning träder i kraft dagen efter den sista dagen i innevarande Abonnemangsperiod. Vid utebliven betalning har SkimSafe rätt att säga upp Tjänsten, som då upphör att gälla 30 dagar efter att uppsägningen skickats till dig.

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ett köp som du gjort på distans, t.ex. via telefon eller internet, inom 14 dagar. Vill du utnyttja din ångerrätt ska du meddela oss via telefon eller e-post alternativt använda det standardformulär som finns på www.konsumentverket.se. Vid utnyttjande av ångerrätten är du berättigad till återbetalning av kostnaden för eventuell återstående Abonnemangsperiod.

För fullständiga villkor: klicka här.

Denna policy uppdaterades senast 2021-06-21

SkimSafe AB är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 559082-8645.