Laddar

Vänligen vänta

Något gick fel
Ett fel har uppstått

Kontakta oss på 08-15 51 53 eller info@skimsafe.se för vidare assistans


Försök igen

Vänta...

Publicerat:

Maries bankkonto tömdes – nu vill hon varna andra

En dålig magkänsla ledde Marie, 54, till att se över sitt banksaldo. Då upptäckte hon att någon hade tömt hennes konto. I dag rör hon sig aldrig ute på stan utan ett SkimSafe-kort i plånboken.

– Nu känns det tryggt och jag är inte ­orolig på samma sätt, säger hon.

Klicka HÄR och beställ ditt skyddskort idag för endast 299 kr – nu med gratis frakt!

Sjuksköterskan Marie, 54, hade lagt märke till att småsummor försvunnit från hennes konto. Magkänslan sa att något var på tok – vilket skulle visa sig stämma. När Marie loggade in på sin internetbanken var det redan för sent.

– Jag vet inte hur det gick till, men de hade rensat kontot på allt jag hade. Jag tjänade inte så mycket pengar då heller, så 12 000 kronor var ­viktiga pengar för mig, säger hon.

Tyvärr är Marie inte ensam om att drabbas av den här typen av brott.

Med modern teknik har det blivit enklare för tjuvar att få tag på privatpersoners kortuppgifter genom så kallad trådlös skimning. Eftersom tjuvarna inte behöver vara i fysisk kontakt med kortet som kopieras är det väldigt få som upptäcker att deras kortuppgifter har blivit stulna. Man märker inget tills dess att kontoutdraget visar att bedragarna har handlat med ens pengar.

Marie fick dock aldrig klarhet i exakt vad som hände.

– Jag undrade när och var det hände, men Polisen sa att det kan hända var som helst. På affären eller på stan. Det är såklart riktigt obehagligt, säger hon.

Nu kan man på ett enkelt sätt skydda sina kort från tjuvarnas nya metod med hjälp av SkimSafes skyddskort som gör det omöjligt för tjuvarna att skimma dina kortuppgifter trådlöst.

Klicka här för att skydda dina betalkort mot trådlös skimming idag – just nu endast 299 kr och gratis frakt!

IDAG ÄR HON SKYDDAD

När Marie hörde talas om SkimSafes skyddskort, som skyddar alla betalkort i plånboken mot trådlös skimning, agerande hon snabbt.

– En kollega berättade att hon köpt ett Skimsafe-kort till sig själv i julklapp. Då gjorde jag det­samma. Det är inte speciellt dyrt heller, med tanke på att man skyddar alla sina pengar från trådlös skimning, säger Marie.

I dag lämnar Marie aldrig hemmet utan ett SkimSafe-kort i plånboken. I jobbet som sjuksköterska på ett äldreboende i södra Stockholm rör hon sig ofta ute bland folk. Hon både reser och går på stan ofta utan att känna sig rädd.

– Nu känns det tryggt och jag är inte orolig på samma sätt. Jag vill rekommendera alla att skaffa ett SkimSafe-kort, det är en billig investering, säger hon.

Även hennes man kan andas ut framöver, menar Marie.

– Jag ska köpa ett SkimSafe-kort åt honom också. Att råka ut för trådlös skimning ska liksom inte behöva ­hända. Det är så onödigt, säger hon.

Gör som Marie. Skydda dina bankkort mot trådlös skimming med SkimSafe® skyddskort.

Beställ SkimSafe-kortet via denna länk. Just nu endast 299 kr med gratis leverans direkt till din brevlåda!


Om SkimSafe

Skydda din identitet med SkimSafe! Gör som tusentals andra och skydda dig från ID-kapningar, e-handelsbedrägerier, kapade digitala konton och mycket mer. Vår nya tjänst SkimSafe Online är Sveriges mest omfattande skydd mot moderna bedrägerier – registrera dig idag.

 

Kom igång