Laddar

Vänligen vänta

Något gick fel
Ett fel har uppstått

Kontakta oss på 08-15 51 53 eller info@skimsafe.se för vidare assistans


Försök igen

Vänta...

Publicerat:

SkimSafe® Skyddskort – Årets julklapp som skyddar dina pengar

Julhandeln gör att köpcenter och butiker fylls av shoppingsugna besökare över hela landet. Det är också hit bedragarna tar sig under högtiden, och med hjälp av moderna metoder är de nästan omöjliga att upptäcka. Med en mobilapp eller avläsare kan tjuvar idag trådlöst kopiera kortuppgifter från kontaktlösa betalkort.

Eftersom tjuvarna inte behöver vara i fysisk kontakt med kortet som kopieras är det väldigt få som upptäcker att deras kortuppgifter har blivit stulna – tills dess att man ser på kontoutdraget att bedragarna har handlat med ens pengar.

Metoden är känd som trådlös skimming, något många riskerar att utsättas för då de flesta i Sverige idag har minst ett kontaktlöst betalkort. Nu kan du enkelt skydda alla dina kort med hjälp av SkimSafes skyddskort som gör dina kort oläsliga för tjuvarnas utrustning.

– Med mycket folk i rörelse är det lättare för bedragarna att komma undan. Det finns skimming-utrustning som kan scanna kort på upp till en meters avstånd som tjuven enkelt gömmer i sin väska. Tjuven kan sen använda dina kort för att handla dyra varor, och det enda du blir lämnad med är notan, säger Carl Martinsson, säkerhetsexpert på SkimSafe®.

Klicka här för att skydda dina kontaktlösa betalkort idag – just nu endast 299 kr och gratis frakt!


Om SkimSafe

Skydda din identitet med SkimSafe! Gör som tusentals andra och skydda dig från ID-kapningar, e-handelsbedrägerier, kapade digitala konton och mycket mer. Vår nya tjänst SkimSafe Online är Sveriges mest omfattande skydd mot moderna bedrägerier – registrera dig idag.

 

Kom igång