SKIMSAFE® SKYDDSKORT – ÅRETS JULKLAPP SOM SKYDDAR DINA PENGAR

Julhandeln gör att köpcenter och butiker fylls av shoppingsugna besökare över hela landet. Det är också hit bedragarna tar sig under högtiden, och med hjälp av moderna metoder är de nästan omöjliga att upptäcka. Med en mobilapp eller avläsare kan tjuvar idag trådlöst kopiera kortuppgifter från kontaktlösa betalkort.

Eftersom tjuvarna inte behöver vara i fysisk kontakt med kortet som kopieras är det väldigt få som upptäcker att deras kortuppgifter har blivit stulna – tills dess att man ser på kontoutdraget att bedragarna har handlat med ens pengar.

Metoden är känd som trådlös skimming, något många riskerar att utsättas för då de flesta i Sverige idag har minst ett kontaktlöst betalkort. Nu kan du enkelt skydda alla dina kort med hjälp av SkimSafes skyddskort som gör dina kort oläsliga för tjuvarnas utrustning.

– Med mycket folk i rörelse är det lättare för bedragarna att komma undan. Det finns skimming-utrustning som kan scanna kort på upp till en meters avstånd som tjuven enkelt gömmer i sin väska. Tjuven kan sen använda dina kort för att handla dyra varor, och det enda du blir lämnad med är notan, säger Carl Martinsson, säkerhetsexpert på SkimSafe®.

Klicka här för att skydda dina kontaktlösa betalkort idag – just nu endast 299 kr och gratis frakt! 

SÅ ENKELT SKYDDAR DU DIG MED HJÄLP AV SKIMSAFE-KORTET

Lyckligtvis finns det nu också ett smart och enkelt sätt att skydda sig mot den här typen av skimming. SkimSafe har utvecklat skyddskortet som gör det omöjligt för bedragare att kopiera dina kortuppgifter trådlöst.

Skyddskortet ser ut som ett vanligt bankkort och innehåller en störsändare som blockerar tjuvarnas utrustning. Det enda du behöver göra är att placera skyddskortet tillsammans med dina övriga kort i din vanliga plånbok eller korthållare. Kortet skyddar tre centimeter på varje sida och har en livslängd på minst fem år innan det behöver bytas ut.

– SkimSafe-kortet är ett effektivt skydd för alla dina bankkort. Vi vill verkligen sätta stopp för de moderna tjuvarna. Svenska folket kan då göra roligare saker för sina pengar än att tjuvar handlar för dem, avslutar Carl.

SkimSafe® skyddskort finns att köpa för 299 kronor via länken nedan, nu med gratis frakt. Det finns även att köpa i butik hos de auktoriserade åter försäljarna Clas Ohlson och MediaMarkt.

Det är en perfekt julklapp till någon du bryr dig om. Och det skyddar alla kontaktlösa bankkort i plånboken mot moderna bedragarna. Låt inte tjuvarna kopiera dina bankkort – dina pengar är dina pengar.

Klicka här för att beställa SkimSafes skyddskort idag – just nu endast 299 kr och gratis frakt!

Du kanske också gillar

Meny