Laddar

Vänligen vänta

Något gick fel
Ett fel har uppstått

Kontakta oss på 08-15 51 53 eller info@skimsafe.se för vidare assistans


Försök igen

Vänta...

Publicerat:

Skydd för kontaklösa kort

Trådlös skimming – kan bli besvärligt och kostsamt

Kontaktlösa kort kan vara praktiska, men innebär en säkerhetsrisk då de enklare kan skimmas än traditionella bankkort. Att få sina kortuppgifter stulna är en mycket olustig upplevelse som ställer till med praktiska problem då du behöver kontakta polisen samt spärra dina kort och ersätta dem med nya. De kortuppgifter som stjäls via trådlös skimning kan användas för köp på nätsidor där kortuppgifter är det enda som krävs för att köpet ska gå igenom. Tjuvarna kan hinna handla för stora summor pengar om de använder ditt kort utom din kontroll och det kan dessutom dröja innan du upptäcker att du utsatts för trådlös skimning.

SkimSafe skyddar dina kortuppgifter

SkimSafe är ett tryggt och effektivt skydd för kontaktlösa kort som enkelt hindrar dina kortuppgifter från att trådlöst hamna i orätta händer. Placera bara skyddskortet tillsammans med dina andra kort i plånboken så aktiveras SkimSafes störsändare och gör din kortinformation oläsbar när någon försöker läsa av dina kort trådlöst. Tekniken gör det omöjligt för tjuvar att stjäla din kortinformation genom trådlös skimning.


Om SkimSafe

SkimSafe är ett svenskt säkerhetsföretag grundat 2016 och vår vision är att du ska vara trygg i din vardag. Vi utvecklar innovativa produkter och tjänster som hjälper privatpersoner att skydda sig mot moderna bedrägerier. Idag har vi hundratusentals nöjda kunder och vi samarbetar med stora etablerade butikskedjor som Clas Ohlson och MediaMarkt. Vår nya tjänst SkimSafe Online är Sveriges mest heltäckande skydd mot moderna bedrägerier och du kan läsa mer om hur SkimSafe Online kan skydda dig här.