Laddar

Vänligen vänta

Något gick fel
Ett fel har uppstått

Kontakta oss på 08-15 51 53 eller info@skimsafe.se för vidare assistans


Försök igen

Vänta...

Publicerat:

Hur fungerar SkimSafes skyddskort?

Vi på SkimSafe brinner för att skapa enkla lösningar på moderna problem. Skimming av kortuppgifter har varit ett problem ända sedan det första bankkortet lanserades. När kontaktlösa kort infördes uppstod tyvärr också en ny typ av skimming – trådlös skimming. SkimSafe-kortet skyddar sina bankkort mot trådlös skimming. Men hur fungerar SkimSafes skyddskort egentligen?

Smart och enkelt skydd

SkimSafe-kortet är både smart och enkelt att använda för att skydda sig mot trådlös skimming. SkimSafe-kortet använder den senaste tekniken för att du enkelt ska kunna skydda dina bankkort. Det enda du behöver göra är att placera det någonstans i din plånbok eller korthållare där dina kontaktlösa bankkort finns. Vår noggranna kvalitetskontroll gör också att du kan känna dig trygg med produkten vi levererar till dig.

SkimSafe-kortet innehåller ett noga utvecklat chip som aktiveras automatiskt när en kortläsare kommer i närheten. När chippet aktiveras skickas en skyddande signal från den inbyggda antennen. Genom att nyttja energin som alstras från tjuvens kortläsare behöver SkimSafe-kortet inte någon extern energikälla och är endast aktiv när det behövs. Detta gör att tjuvens kortläsare inte klarar av att läsa informationen från andra kort som ligger i närheten av SkimSafe-kortet.

Anpassar styrkan

SkimSafe-kortet skyddar 3 cm på varje sida som utgångspunkt, men en speciell funktion SkimSafe-kortet har är att den skyddande signalen anpassar sig utifrån tjuvens kortläsare. Om tjuven använder en starkare kortläsare, som kan läsa dina kort på längre avstånd, kommer SkimSafe-kortets skyddande signal också vara starkare. Detta gör att SkimSafe-kortets skyddssignal även kan nå över 3 cm.

Varje kort kvalitetstestas

Varje SkimSafe-kort genomgår vår noggranna kvalitetstest innan det skickas till dig. Vi testar att den skyddande funktionen skyddar som den ska samt att tekniken i kortet inte påverkar annan elektronisk utrustning, t.ex. din mobiltelefon.

Med vårt skyddskort är det omöjligt för lömska bedragare att stjäla dina kortuppgifter trådlöst. Du minimerar på så sätt risken att någon annan får tag på dina kortuppgifter och kan stoppa ett bedrägeri från att ske.

Köp skyddskortet idag för endast 299 kr – och gratis frakt.


Om SkimSafe

Skydda din identitet med SkimSafe! Gör som tusentals andra och skydda dig från ID-kapningar, e-handelsbedrägerier, kapade digitala konton och mycket mer. Vår nya tjänst SkimSafe Online är Sveriges mest omfattande skydd mot moderna bedrägerier – registrera dig idag.

 

Kom igång