Laddar

Vänligen vänta

Något gick fel
Något gick fel

Vi har blivit notifierade om problemet.


Kontakta oss
Publicerat:

Nu finns SkimSafe Online hos Mediamarkt Eskilstuna

Bor du i Eskiltuna med omnejd? Nu finns SkimSafe Online att köpa på Mediamarkt Eskilstuna! Passa på att ta dig till Mediamarkt och skaffa ditt startpaket redan idag.

SkimSafe Online är Sveriges mest heltäckande tjänst för att förhindra och motverka bedrägerier. Du får kontroll över dina personliga uppgifter och assistans hela vägen om du skulle råka ut för identitetsbedrägeri. Du får bl.a.

  • Bevakning av personliga uppgifter hos kreditupplysningföretag, myndigheter och på internet och Darkweb.
  • Hjälp dygnet runt om du drabbas av id-bedrägeri, kortbedrägerier eller näthat
  • Näthatsskydd

Passa på att besöka Mediamarkt för att få höra mer om hur SkimSafe Online hjälper dig, och få hjälp att komma igång.

Just nu kan du på MediaMarkt köpa ditt startpaket med 2 månader fri användning av SkimSafe Online för endast 49 kr (värde upp till 398 kr).


Om SkimSafe

SkimSafe är ett svenskt säkerhetsföretag grundat 2016 och vår vision är att du ska vara trygg i din vardag. Vi utvecklar innovativa produkter och tjänster som hjälper privatpersoner att skydda sig mot moderna bedrägerier. Idag har vi hundratusentals nöjda kunder och vi samarbetar med stora etablerade butikskedjor som Clas Ohlson och MediaMarkt. Vår nya tjänst SkimSafe Online är Sveriges mest heltäckande skydd mot moderna bedrägerier och du kan läsa mer om hur SkimSafe Online kan skydda dig här.