Laddar

Vänligen vänta

Något gick fel
Ett fel har uppstått

Kontakta oss på 08-15 51 53 eller info@skimsafe.se för vidare assistans


Försök igen

Vänta...

De bästa säkerhetstipsen, Facebook-kapningar och bluffsajter - vad intresserar dig mest?
Publicerat:

Våra mest lästa inlägg

För att minska antalet bedrägerier behöver det angripas från flera håll; att sprida kunskap är ett viktigt sätt. Vi har tagit oss friheten att samla några av de mest populär inläggen från det gångna året. För ni känner väl till att repetition är kunskapens moder!

Känner du igen ett bedrägeri när du ser det? Vi listar några av de vanligaste och viktigaste komponenterna för bedrägerier så att du snabbt kan syna bluffen.

Läs mer

Hur gör hackare när de knäcker lösenord och vad kan du göra för att skydda dig?

Läs mer

Med hjälp av falska nyhetsartiklar och kända personers namn lurar bedragare individer att investera i bitcoin och andra bluffinvesteringar.

Läs mer

Skydda dig mot digitala bedrägerier

Bli medlem på SkimSafe Online så gör vi jobbet åt dig.

Trots varningar är det många som drabbas av kapningar på sociala medier. Skicka artikeln till nära och kära för att sprida kunskap om tillvägagångssätten!

Läs mer

Vem gillar inte snabba och enkla tips? Öka din digitala säkerhet med dessa säkerhetsråd!

Läs mer

Med hjälp av välgjorda hemsidor som är snarlika originalen luras individer att shoppa från bluffsidor.

Läs mer

När pensionsbolaget AMF hackades tidigare i år var det många som hörde av sig till oss och kände sig oroade. I denna artikel kollar vi närmare på varför dataintrång har blivit ett allt större hot mot företag och organisationer.

Läs mer

Under Black Week och julhandeln ökar bedrägeriförsöken kraftigt. I detta inlägg kollar vi närmare på tillvägagångssätten och viktiga varningstecken.

Läs mer


Om SkimSafe

Skydda din identitet med SkimSafe! Gör som tusentals andra och skydda dig från ID-kapningar, e-handelsbedrägerier, kapade digitala konton och mycket mer. Vår nya tjänst SkimSafe Online är Sveriges mest omfattande skydd mot moderna bedrägerier – registrera dig idag.

 

Kom igång